Lægehuset er åbent alle hverdag fra 8.00 til 16.00

Praksis er åben for tilgang af nye patienter.

Lægernes telefontid: dagligt kl. 8.00-9.00 for akut visitation, prøvesvar og korte tilbagemeldinger.

Konsultation i tidsrummet kl. 9.15 til 16.00 kun efter aftale.

Tidsbestilling og receptfornyelse telefonisk : kl. 9-12 og kl. 13-15 hos sekretæren.

Prøvesvar kan fås telefonisk : kl. 14.30-15.00  torsdag hos sygeplejersken.

Vi opfordrer til at bruge hjemmesiden  for tidsbestilling, receptfornyelse, prøvesvar, korte beskeder og spørgsmål til lægen.

Vi kan tage blodprøver fra kl. 8.00 til kl. 14.15.
Vær opmærksom på dette, når du bestiller tid via hjemmesiden. Hvis du ved eller formoder, du skal have taget en blodprøve, så er den seneste tid du kan booke kl. 14.00.
Vedrørende receptfornyelse gør vi opmærksom på, at vanedannende medicin som f.eks.  sovemedicin, beroligende midler og stærkere smertestillende medicin IKKE kan bestilles via hjemmesiden.

Bemærk at E-mailkonsultation ikke er til akut opstået sygdom – ring da til lægen i telefontiden mellem kl. 8.00 – 9.oo tlf: 74 407804.

Blodprøvetagning og andre undersøgelser som f.eks hjertekardiogram og lungefunktions undersøgelse varetages af klinikpersonalet.
Årskontroller for kroniske sygdomme anbefales foretaget omkring din fødselsdato.

Praksis er en kompagniskabspraksis og vi varetager uddannelse af læger.

Lægehuset er handicapvenligt og har parkering lige ved døren. Er du i kørestol, spørg da i receptionen efter en rampe til indgangsdøren.

Udenfor åbningstiden og på helligdage henvises til Lægevagten på tlf. 70 11 07 07 eller se denne hjemmeside: www.laegevagten.dk/kontakt-laegevagten/region-syddanmark