Receptfornyelse:

 

Vi tilbyder følgende muligheder for fornyelse af recepter på fast medicin:

  • Ved konsultation: Når du kommer til i konsultationen bl.a. til årskontrol vil lægen tage stilling til din fortsatte medicinering. Lægen laver en recept, som sendes elektronisk til det af dig valgte apotek eller til receptserveren. Når recepten sendes elektronisk er der mulighed for reiterering – d.v.s. lægen kan på recepten anføre, at medicinen kan hentes flere gange på samme recept.

 

  • Ved elektronisk receptfornyelse via hjemmesiden: Hvis lægen har anført din medicin som “fast medicin” kan du selv forny recepten via e-mail. Det gælder dog ikke morfinpræparater, sovemedicin, beroligende medicin eller migrænemidler.

 

  • Ved telefonkonsultation:  Hvor du ringer til sekretæren mellem kl. 9.00 til 12.00 og 13.00 til 15.00.Har du spørgsmål i forhold til om der er flere ordinationer tilbage på din recept, kan du henvende dig til apoteket, og du kan også finde en oversigt over dine elektroniske recepter og tidligere receptkøb på internettet på FMK online, se herunder.

       Sådan gør du:

  • Gå ind på fmk-online.dk                                                                                                           recept
  • Start med at logge ind med NemID
  • Vælg fanebladet “Recepter”

      Se hvad der er tilbage på recepten.

Her kan du se hvilke recepter, der er udleveringer tilbage på. Kig under ‘Status’. Er der en streg over låsen, så er der ikke flere udleveringer tilbage.

Hvis der ikke er nogen streg over låsen, så kan du få flere udleveringer på apoteket.
www.medicinpriser.dk kan du se, hvad din medicin koster.